NK Teams 2021 (GAAT NIET DOOR I.V.M. COVID-19)

Zaterdag 27 November 2021 staat het ‘Nederlands Kampioenschap Teams’ op het programma.

Na een jaar ertussenuit geweest te zijn kunnen we dit jaar weer het NK teams organiseren.
Het onderdeel kumite zal er hetzelfde uitzien als 2 jaar geleden. Hierbij zal een team bestaan uit 3 deelnemers, waarvan 1 in de -1.65 en 2 in de +1.65 en eventueel  1 reservespeler per lengteklasse. Ook is het mogelijk om een team in te schrijven met 2 deelnemers, houdt er dan wel rekening mee dat het team 1 partij met 6-0 zal verliezen. Het onderdeel kata hebben we iets gewijzigd ten opzichte van 2 jaar geleden. Het team zal dit jaar uit 2 personen bestaan in plaats van 3.

Elke deelnemer zal een wedstrijd van 2,5 minuut vechten volgens het kumite regelement van de SNN. Elk team vecht 3 wedstrijden. De wedstrijdvolgorde wordt overgenomen zoals deze op het inschrijfformulier staat. Deze volgorde zal het hele toernooi geldend zijn en voor aanvang van elke wedstrijd gecontroleerd worden. Het team wat uiteindelijk de meeste partijen gewonnen heeft, wint automatisch. Mochten de overwinningen gelijk zijn, tellen de wazari’s en ippons. Het team mag 1 reservespeler per lengteklasse en een coach hebben. De reservespeler mag 1 keer ingezet worden, mits deze voor aanvang van de wedstrijd, bij de wedstrijdtafel is aangegeven. Als de reservespeler is ingezet, mag deze niet meer van plek wisselen. Deze wissel is definitief voor het toernooi.

Het onderdeel kata is zoals eerder benoemd iets gewijzigd. Het team zal hierbij uit 2 deelnemers bestaan waarvan lengte & leeftijd vrij zijn, mits deze lid zijn van dezelfde sportschool. Er zullen 3 verschillende kata’s synchroon gelopen worden: schakelkata 1 &2, wedstrijdkata en kata sho-dan. Schakelkata 1 & 2 wordt gelopen door deelnemers die gele of oranje band hebben. De wedstrijdkata wordt gelopen door deelnemers met gele t/m bruine band. Kata Sho-Dan wordt gelopen door deelnemers vanaf vanaf groene band. Als deelnemer mag je je inschrijven voor 2 kata’s. De kata van je eigen niveau en een niveau hoger. Dus een deelnemer met oranje band mag zich inschrijven voor schakelkata 1 & 2 en wedstrijdkata.

Het kata zal gejureerd worden volgens het Kata –en Freestyle regelement van de SNN. Bij 4 juryleden zullen het laagste en hoogste punt vervallen. Bij 3 juryleden zal alleen het laagste punt vervallen. Het team met het hoogste puntentotaal zal in zijn klasse Nederlands Kampioen Kata worden. Mochten er teams gelijk eindigen, zullen alle gegeven punten bij elkaar opgeteld worden.

De volgende gegevens zijn voor de inschrijving en deelname van belang:

Datum: Zaterdag 27 november 2021
Sporthal: Sportcentrum Waspik / Wilhelminastraat 2, 5165TJ Waspik
Uiterste inschrijfdatum: 13 november 2021
Deelnamegeld: €30,- per team Kumite
€20,- per team Kata
Betaling: Contant voor aanvang van het toernooi

Let op:      
De betaling moet gelijk zijn aan de gedane inschrijving!

Inschrijfformulier is bepalend!

Entree publiek: €5,- (op vertoon van geldig SNN paspoort is het gratis)
Coach: Per sportschool 1 coach gratis entree
Voorwaarde: Geldig SNN/WNA-paspoort (betaald voor 2021 > Kees Spijk controleert!)
Zaal open: 09.15 uur
Meting: 09.30 – 09.50 uur
Aanvang toernooi: 10.00 uur

 

Voor een goede organisatie is het van belang dat de inschrijvingen tijdig in het bezit zijn van de organisatie. Omdat we werken met een online inschrijving is 13 november de uiterste inschrijfdatum, daarna is het niet meer mogelijk om in te schrijven.

Inschrijvingen anders dan online inschrijvingen, worden niet geaccepteerd.

Wij zien iedereen graag met sportieve zin op zaterdag 27 november aanstaande in Waspik en wensen jullie alvast succes met de voorbereidingen!

 

Letop!!!!

Na op onderstaande button te klikken wordt er gevraagd het aantal deelnemers. Voor dit toernooi dien je dit te lezen als aantal onderdelen. Dus als je 1 kumite team hebt en 2 kata teams hebt dien je 3 in te vullen.

Evenement Eigenschappen

Startdatum 27-11-2021 | 10:00
Einddatum 27-11-2021 | 17:00
Sluitingsdatum 13-11-2021 | 23:55
Prijs per persoon (GAAT NIET DOOR I.V.M. COVID-19)
Locatie Sportcentrum Waspik
Bijlage Reglement NK Teams 09-2021.pdf